Monteur Onderhoud Airconditioning/Warmtepompen m/v

Hebt u een vraag?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Monteur Onderhoud Airconditioning/Warmtepompen m/v

Wij bieden: Werken in de techniek van de toekomst. Fulltime dienstverband. (met uitzicht op een vast contract) Een eigen bus van de zaak. Doorgroei mogelijkheden. Jaarlijkse bedrijf uitjes. Mogelijkheid tot extra scholing. Werken met A- merken zoals Daikin, Mitsubishi Electric. Informele sfeer binnen het bedrijf. 25 vakantiedagen en 13 ADV- dagen.

Functie eisen : Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding of aantoonbare werkervaring in onze branche. Een technisch afgeronde opleiding is een pré geen must. Wij vinden het belangrijker dat je leergierig en gemotiveerd bent. Affiniteit met het werken met digitale gereedschappen. In bezit van VCA en F gassen diploma, of bereid deze diploma’s te behalen. In bezit van rijbewijs. Frisse klantgerichte en flexibele instelling.

De werkzaamheden bestaan uit : Als Monteur Onderhoud, ben je voornamelijk bezig met het onderhoud van airconditioning en warmtepompsystemen bij verschillende klanten. Hierbij werk je met de nieuwste technologieën en A-merk installaties. Je onderhoud de klimaat installaties. Verder test je alles, voer je de eindkeuring uit en zorg je dat alles terug te vinden is in de administratie.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met R. van der Lei, 0512-571620 of stuur je motivatie en CV naar info@koelvisie.nl

Bekijk onze projecten!