Warmtepompen

Hebt u een vraag?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Zomers en ’s winters de beste oplossing!

Warmte en koelte, altijd op het juiste moment voor handen. Koelvisie helpt u daarbij graag. Wij leveren de beste kwaliteit lucht/water warmtepompen waarbij we diverse kwaliteitsmerken in meerdere prijsklassen voeren. Wilt u weten wat de beste oplossing is voor uw specifieke situatie? Schakel Koelvisie in!

Kennis en ervaring

Een behaaglijk klimaat draagt bij aan een gevoel van comfort: het mag niet te warm en niet te koud zijn. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring als het om klimaatinstallaties gaat. Van tekening tot montage en onderhoudscontract: Koelvisie begeleidt het gehele traject persoonlijk en vertrouwd. Dat geeft lucht!

Koelvisie voor verwarmen en koelen

Is uw woning geschikt?

Wanneer u kiest voor een warmtepomp, kiest u voor een zuinige en duurzame manier van verwarmen. Een warmtepomp verwarmt uw woning namelijk op een lagere temperatuur dan een cv-ketel. Een woning moet echter geschikt zijn voor verwarming met een warmtepomp. Dit betekent dat de woning op de juiste manier moet zijn geïsoleerd. Vooral nieuwbouwwoningen zijn geschikt voor deze vorm van verwarming. Wij helpen u graag in de oriëntatie naar een warmtepomp en de geschiktheid van uw woning.

Voordelen van een warmtepomp:

  • Bespaar energie, helemaal wanneer de warmtepomp in combinatie is met zonnepanelen.
  • Klaar voor de toekomst. Een warmtepomp is een goede stap in de richting van een gasloze woning.
  • Een warmtepomp verbruikt minder energie dan een HR-ketel en zorgt voor een ander energielabel. Daarmee stijgt de waarde van uw woning.
  • Minder CO₂-uitstoot. Met een warmtepomp wordt het huis met energie uit de lucht of de bodem verwarmd. Dit betekent minder uitstoot van kwalijke stoffen.
  • Weinig onderhoud. Een warmtepomp is onderhoudsarm. Het onderhoud aan een warmtepomp is preventief en vindt gemiddeld een keer per twee jaar plaats.
  • Constante temperatuur. Een warmtepomp zorgt voor een constante temperatuur, zowel overdag als ’s nachts.

 

Meer weten over de mogelijkheden die Koelvisie biedt? Neem direct contact op voor een afspraak of laat een bericht achter op de contactpagina. 

Bekijk onze projecten!