Certificering

Hebt u een vraag?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Koelvisie: uw professionele partner met de juiste papieren

Als klimaatspecialist zijn wij natuurlijk op de hoogte van hedendaagse eisen en normeringen als het om de aanleg van installaties gaat. Uiteraard hebben we de juiste papieren voor alle voorkomende werkzaamheden.

F-gassen erkend en PED-gecertificeerd

Bent u als installateur niet F-gassen-erkend en PED-gecertificeerd? Dan bent u niet bevoegd koeltechnische handelingen uit te voeren. Wilt u uw klanten in kantoorgebouwen echter wel koeltechnische installaties aanbieden? Dan helpen wij u graag en hoeft u hen niet teleur te stellen. Koelvisie beschikt over de juiste kennis en ervaring en is F-gassen-erkend. Tevens zijn wij in het bezit van het PED-certificaat. Samen met Koelvisie het beste resultaat!

NVKL PED

Werken met koelinstallaties is een vak apart. Koelvisie kent de fijne kneepjes. De PED (Pressure Equipment Directive) is een Europese veiligheidsrichtlijn voor alle drukapparatuur met een overdruk hoger dan 0,5 bar. Alleen met een PED-certificaat is een bedrijf bevoegd te werken met dergelijke koelinstallaties. Koelvisie is uiteraard in het bezit van dit certificaat.

NVKL Kwaliteitslabel: Inmiddels hebben wij ook het NVKL Kwaliteitslabel in handen. We zijn daarmee erkend specialist klimaatbeheersing

F-gassen

Per 1 juli 2011 is de STEK-erkenning vervangen door het Europees erkende bedrijfscertificaat koeltechnische sector. Omdat Koelvisie ook internationaal installatie- en onderhoudswerkzaamheden verricht, zijn we in het bezit van dit bedrijfscertificaat en voldoen daarmee aan de Europese regelgeving op het gebied van F-gassen. Alle koeltechnische monteurs van Koelvisie zijn in het bezit van een F-gassen diploma.

VCA

Veilig werken op de werkvloer, in een omgeving waarin ongelukken tot een minimum worden beperkt. Kortom veilige werkomstandigheden. Vanuit dit streven is het initiatief ontwikkeld om praktische veiligheidsaspecten- en risico’s onder te brengen in een certificeerbare norm. De Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) treedt inmiddels al jaren op als toezichthouder van het VCA schema (Veiligheids Checklist Aannemers) dat ook gebruikt wordt in onder andere België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en Oostenrijk. Al onze medewerkers hebben de papieren ten aanzien van VCA aantoonbaar op orde.

 

Bekijk onze projecten!