Over ons

Hebt u een vraag?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Wij zijn de partner die u zoekt!

Bent u op zoek naar een partner die weet wat er speelt in de wereld van klimaatbeheersingssystemen? Koelvisie is u graag van dienst! Voor elk gewenst klimaat bieden wij de juiste oplossing, helemaal passend bij de situatie, het gebruik en het budget.  Door jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij doorgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in klimaatbeheersing en airconditioning. Wij hebben alle specialismen in eigen huis. Hierdoor kan Koelvisie u een totaalpakket bieden op het gebied van de klimaatbeheersing.

 

Vakmanschap en kwaliteit

Met een open mind, een persoonlijke houding en betrokkenheid bij ieder project en elke opdrachtgever hebben we menig opdracht tot een goed einde gebracht. En dat merken we aan de aanwas in opdrachten die we veelal door mond tot mond-reclame verkrijgen. Voor ons dat de kers op de taart! Wij zijn blij met het enthousiasme van onze opdrachtgevers. Ons vakmanschap en de kwaliteit die we dagelijks leveren heeft ons gebracht waar we nu staan. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Nuchter maar betrokken pakken wij onze projecten met plezier en kennis van zaken aan.

 

Particulier, zakelijk en installateurs

Wij zijn er voor particulieren en de zakelijke markt. En ook staan we collega-installateurs met raad en daad bij. Mede door kennisuitwisseling met leveranciers van de topmerken en installateurs uit geheel Nederland, kan Koelvisie u een uitgebalanceerd totaalpakket van advies en diensten bieden. Wij combineren dat met onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Kortom: ook voor u zijn wij graag de gewenste partner op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Koelvisie is er voor u!

  • Koelvisie is een nuchter no nonsens bedrijf met zijn roots in Friesland, we staan voor wat we met u afspreken.
  • Wij denken in oplossingen, niet in problemen.
  • We lopen voorop als het gaat om innovatie in techniek of registratie.
  • Koelvisie kan u voorzien van een deskundig advies, ontwerp en uitvoering van alle merken en soorten installaties voor klimaatbeheersing en warmtepompen.
  • Uw advies of installatie wordt uitsluitend door vakkundige mensen behartigd. Hiervoor hebben wij het kwaliteitslabel van de NVKL mogen ontvangen.
  • Al onze werkzaamheden worden op milieuverantwoorde wijze uitgevoerd.
  • Wij zijn voorzien van F-gassen certificering, PED certificering, VCA certificering en aangesloten bij de brancheorganisatie NVKL.
  • Eigen storingsdienst 7 dagen per week 24 uren per dag bereikbaar

Bekijk onze projecten!